Claudia Ionas si Florin Ionas – Generalul – Scrisoare pentru Mos Craciun

Claudia Ionaș ne aduce un cantec de Craciun plin de sensibilitate despre soarta multor copii ce își doresc doar un singur lucru de la Moș Crăciun – să vină părinții acasă și să petreacă cu ei această sărbătoare binecuvântată – Claudia Ionas – Scrisoare pentru Mos Craciun

Cantecele de Craciun si colindele transmit bucuria Crăciunului, dragostea din preajma acestei sărbători sfinte și veselia celor mici pentru cadourile primite. Din păcate, sunt multe suflete plăpânde ce nu au masa plină de Crăciun, ce nu primesc nici o îmbrățișare caldă din partea celor dragi, care nu spun un sincer „Crăciun Fericit” nimănui și asta din cauza lipsurilor pe care părinții le simt, aceștia fiind nevoiți să plece pe alte meleaguri pentru a le putea oferi copiilor un trai mai bun.

Moș Crăciune, Moș Crăciune, te-aș ruga numai atât / Să-mi aduci părinții acasă și n-o să-ți mai cer nimic
Acest videoclip Claudia Ionas – Scrisoare pentru Mos Craciun se bucură de versuri emoționante, ce ne aduc cu ochii în lacrimi, fiind scrise cu și din suflet de Florin Ionaș Generalul, care semnează și linia melodică.

Străinătatea desparte multe familii, iar tristețea cea mai mare se resimte în preajma sărbătorilor, atunci fiind momentul în care membrii unei familii sunt împreună spre a se veseli și a sărbători Nașterea Domnului Iisus Hristos. Să nu uităm că nu banul aduce fericirea pe chipurile copiilor, ci mângâierile calde și vorbele dulci ale părinților.

Share:

Leave a Reply

© 2020 Claudia Ionaș. Toate drepturile rezervate.
Call Now ButtonContact