Florin Ionas – Generalul si invitatii – Tu, strainatate


Dorul după casa mea, toată viața l-oi purta – Florin Ionaș Generalul și invitații ne aduc o nouă piesă în care toți românii plecați în străinătate se vor regăsi.
Florin Ionas – Generalul si invitatii – Tu, strainatate
Tu, strainatate” a fost compusă de Florin Ionaș Generalul și se bucură de vocile a trei interpreți iubiți ai Banatului: Claudia Ionaș, Nena Damian și Daniel Ilie, artiști ce ne aduc cu ochii în lacrimi la auzul versurilor triste.
Sute de mii de români și-au lăsat țara, părinții și copiii pentru un trai mai bun, pentru o șansă la o viață mai bună, dar niciodată nu au uitat de neamul lor românesc. Cu un gust amar își duc zilele printre străini și cu inima se gândesc tot timpul la cei lăsați în urmă.

Muzica populară românescă este un remediu pentru cei ce se gândesc tot timpul la cei rămași în țară, asta pentru că conține elemente ce ating niște corzi sensibile, versurile fiind făcute din suflet și pentru suflet.

Claudia Ionaș, Nena Damian și Ilie Damian, acompaniați de Florin Ionaș Generalul ne spun prin acest cântec povestea multor români și ne înduioșează cu versurile pline de crudul adevăr al sorții românului aflat în goana pentru un trai mai bun.

Share:

Leave a Reply

© 2020 Claudia Ionaș. Toate drepturile rezervate.
Call Now ButtonContact